O NAS

Podjetje AS AN d.o.o. se prvenstveno ukvarja  s človeškim zdravjem, ki je dokazano v veliki meri odvisno od hrane, ki jo uživamo. Ne samo od vrste hrane, pač pa predvsem od njene kvalitete. Kako je pridelana, ali vsebuje ostanke kemičnih spojin za gnojenje in sredstev za varstvo rastlin?

Iz tega razloga je pred približno 10 leti nastal MINERAL, ki je povsem naravno sredstvo za krepitev rastlin in omogoča pridelavo zdrave, polnovredne hrane brez alergenov in neželenih ostankov. Taka hrana ni prazna, pač pa okusna in polna hranilnih snovi, mineralov, vitaminov.

Podjetje AS AN d.o.o. je MINERAL razvilo v sodelovanju z Ministrstvom za znanost in kulturo in Fakulteto za kmetijstvo in biosistemske vede v Mariboru. Razvoj nam pomeni zelo veliko, zato še vedno potekajo številna testiranja doma (Biotehniška fakulteta v Ljubljani, Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo v Žalcu in drugje) in v tujini, celo v Afriki.

Strokovna skupina agronomov se v sodelovanju z raziskovalci trudi prenesti pridobljeno znanje v prakso, do posameznih proizvajalcev (integrirani in ekološki kmetovalci, vrtnarji) in ozavestiti široko populacijo vrtičkarjev.

Naša želja je, da omogočimo čim več profesionalnim in ljubiteljskim pridelovalcem sonaravno pridelavo hrane s čim nižjimi stroški in visoke kvalitete. To nam uspeva le ob visokih vlaganjih v raziskave in razvoj, kar je prepoznala tudi EU, ko je projektu MINERAL namenila raziskovalno-razvojna sredstva, kar je za nas veliko priznanje. Glavno priznanje pa je vaše zadovoljstvo z našimi izdelki, za katerega si najblolj prizadevamo.