MINERAL MODRI

NARAVNO SREDSTVO ZA RAST IN RAZVOJ RASTLIN

MINERAL MODRI pospeši in izboljša rast in razvoj nadzemnih delov rastline. Izboljšuje fotosintezo, zagotavlja intenzivnejše cvetenje in povečuje stopnjo oplodnje. Izboljšuje kakovost pridelka in podaljša njegovo obstojnost. Pridelek je bolj izenačen po velikosti.

Oblika: tekoč koncentrat

Pakiranje: 1 L, 3 L, 20 L

Način uporabe: zalivanje s 4 % raztopino

MINERAL MODRI je popolnoma naravno sredstvo za vse vrste rastlin. Primeren je za enoletne in trajne rastline kot tudi za sobne rastline.

MINERAL MODRI se uporablja kot osnovno hranilo za rast in razvoj vseh nadzemnih delov rastlin, tako zelenja kot cvetov. Njegova glavna prednost je visoka vsebnost makro hranil v naravni obliki, ki jih rastline potrebujejo v večjih količinah. Zaradi njihovega naravnega izvora rastlina hranila lažje absorbira ter izkoristi za optimalno rast in razvoj. Njihovo pomanjkanje pri rastlinah vodi v zaostajanje v razvoju, pritlikavost ter slab cvetni nastavek.

MINERAL MODRI izboljšuje tudi kakovost pridelka, občutno višja je vsebnost antioksidantov, vitaminov in mineralov. Pridelek je bolj obstojen, zato po spravilu dlje časa ostane svež. Rastline in plodovi so bolj izenačeni po velikosti, zato je več uporabnega pridelka.

Uporaba: MINERAL MODRI je namenjen za zalivanje tal pod rastlinami. Za zalivanje uporabimo 4 % raztopino, kar pomeni, da zamešamo približno 40 ml koncentrata v 1 liter vode oz. 4 dcl koncentrata v 10 litrov vode.

Pripravljeno raztopino lahko shranite za kasnejšo uporabo v dobro zaprto embalažo, zavarovano pred soncem, ki jo hranite pri temperaturah med 5°C in 25°C.

Rastline zalivamo na dva tedna v obdobju intenzivne rasti.

Podrobnejša navodila lahko poiščete v naši zbirki programov uporabe, v katerih so podana natančna navodila za uporabo izdelkov MINERAL za različne rastlinske vrste.

MINERAL MODRI nadomešča uporabo umetnih in ostalih gnojil. Ne nadomešča pa dodajanja komposta ali hlevskega gnoja, saj sta ta namenjena predvsem izboljšavi strukture prsti in izboljšanju pogojev za življenje koristnih organizmov v njej.

 

Podrobnejša navodila lahko poiščete v naši zbirki programov uporabe, v katerih so podana natančna navodila za uporabo izdelkov MINERAL za različne rastlinske vrste.

mineral_modri-liter_mm
mineral_modri-3L